Suunnittelijoille

Ikkunaremontti - teknistä osaamista yhteistyöhön

Yli 25 vuoden kokemus monenlaisten kohteiden ikkunasaneerauksista on opettanut meitä ja lisännyt tietoamme ikkunoiden rakenteesta ja vaativien ikkuna- ja lasituskohteiden erikoisratkaisuista. Myös museoviraston suojeltaville kohteille asettamat vaatimukset ovat meille tutut.

Tarjoamme asiantuntemusta ja lasitussuunnittelua myös uusiin julkisivukohteisiin. Kekseliäs ja yksityiskohtiin pureutuva suunnittelumme palvelee myös silloin, kun valmista ratkaisua ei vielä ole.

Onko sinulla projekti työn alla?

Ota yhteyttä jo suunnittelutyön alussa ja saat:

  • Kokemuksemme käyttöönne koko suunnittelu-, mitoitus-, päätöksenteko-, valmistus- ja asennusprosessin osalta.
  • Suunnitteluosastollenne tarvittavia piirustustiedostoja.
  • Suunnitteluapua tuotteidemme soveltamisessa erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin.
  • Valmiit ehdotukset korjaustavasta, lasituksesta, korvausilman sisäänotosta jne.

Ikkunoiden uusiminen Jeti-menetelmällä

Jeti-korjauksessa uusitaan vain ne ikkunan osat, jotka ovat uusimisen tarpeessa. Poistamme huonoon kuntoon menneen ulkopuitteen ja asennamme tilalle Jeti-korjausikkunan sekä siihen liittyvän karmiosan. Käyttöön jäävä vanha rakenne kunnostetaan.

Tämä on taloudellinen ja ympäristöystävällinen tapa uusia ikkunat. Lopputuloksena saadaan teknisesti korkeatasoiset ikkunat säilyttäen samalla vanhan ikkunan ulkonäkö ja tunnelma.

Joustava ja nopea ikkunaremontti

Vaihtotoimenpide on nopea, siisti ja pölyämätön ja ei aiheuta haittaa rakennuksen käyttäjille. Julkisivut säilyvät ehjinä ja rapatuissa julkisivuissa vaikeasti korjattavia pielivauroita ei synny lainkaan. Ikkunakarmiin mahdollisesti kiinnitetyt verhouslevyt eivät myöskään vaikuta asennukseen.

Ikkunaan voidaan halutessaan lisätä korvausilmajärjestemä, jolloin sisälle saadaan hallitusti raikasta korvausilmaa. Lasivalinnat tehdään projektikohtaisesti nykyaikaisesta ja laajasta lasivaikoimasta. Lopputulos on teknisesti korkeatasoinen ja nykyaikainen. Termisen viihtyvyyden, ääneneristävyyden ja sisäilman laadun parantumisen myötä asumismukavuus kohenee.

Ratkaisut kohteen vaatimusten mukaan

Ikkunan uusiminen energiaikkunaksi

Jeti-ikkunan leikkauskuva