Taloyhtiöille

Miksi vaihtaisit koko ikkunan vain kuluneen ulkopuitteen vuoksi?

Monesti ikkunoissa ei ole muuta vikaa kuin sään koettelema ulkopuite. Jeti-menetelmässä ikkunan vanha ulkopuite uusitaan säänkestäväksi alumiinipuitteeksi. Yhdessä karmiosan kanssa se muuttaa puuikkunan rakennuksen käyttöiän kestäväksi puualumiini-ikkunaksi. Lisäksi ikkunan käyttöön jäävät osat huolletaan uuden veroisiksi. Menetelmä on nopea ja asukkaille vaivaton. Remontti hoituu yleensä päivässä.

Tiiviit ja lämpimät energiansäästölasit

Jeti-ikkunoissa on kaksinkertainen, selektiivilasilla ja argonkaasutäytteellä varustettu eristyslasi. Lasi päästää ulkoa tulevan aurigonpaisteen sisään ja samalla minimoi lämmön karkaamisen sisätiloista. Tämä säästää energiaa ja alentaa näin huoneiston hoitokustannuksia. Lisäksi huoneiston äänieristys paranee huomattavasti.

Parantaa sisäilman laatua

Ikkunasta on mahdollista tehdä samalla myös sisäilman laatua parantava, energiatehokas korvausilmareitti.

Tukeva puiterakenne ja huoltovapaa ulkopinta

Jeti-ikkunan puiterakenne on avattunakin tukeva ja ryhdikäs eikä sitä tarvitse erikseen tukea. Ikkunat on helppo avata ja sulkea. Uusi, lähes huoltovapaa alumiininen ulkopinta suojaa nykyisen ikkunarakenteen pysyvästi.

Takuu

Jeti-ikkunoilla on kymmenen vuoden takuu, joka vastaa kaikesta muusta paitsi virheellisestä käytöstä aiheutuneista korjaustarpeista.

Reilu ja selkeä korjauskonsepti

Asunto-osakeyhtiölain mukaisessa vastuunjakotaulukossa ikkunan ulkopinta ja -puite ovat taloyhtiön vastuulla ja sisä- ja välipuite sekä tiivistäminen kuuluvat osakkaalle.

Jeti-korjauskonseptissa taloyhtiö tilaa sen vastuulle kuuluvan osuuden ja osakkaat voivat tilata huoneistokohtaisesti haluamansa toimenpiteet. Ylikorjaamisesta säästyvät rahat taloyhtiön hallitus voi sijoittaa muihin tärkeisiin hankkeisiin.