Jeti-Ikkuna Oy

asennus

Jeti-Ikkuna Oy

Jeti-Ikkuna Oy on perustettu 2010. Yrityksen olemassa olon tarkoitus on tehdä rakennetusta ympäristöstämme parempi paikka elää, olla ja hengittää. Yrityksen toiminnassa kantavana arvona on elinkaariajattelu – keskitytään oleelliseen ja tehdään se viimeisen päälle kunnolla. Siitä arvopohjasta tuotteemme ja palvelumme ovat syntyneet.

Vuodesta 2019 alkaen olemme olleet osa JMU-Group Oy:tä. JMU-Group Oy on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, johon kuuluu myös JMU-Betonirakenne Oy.

Olemme luotettava kumppani tilaajillemme. Meille se tarkoittaa sitä, että tiedämme mitä, miten sekä milloin tehdään – ja sanotaan se ääneen myös tilaajalle.

Panostamme laadukkaan työn lisäksi aina myös asiantuntevaan ja joustavaan palveluun, jotta yhteistyö ja projektien suunnittelu kanssamme on asiakkaillemme mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta.

 

Jeti-Ikkuna Oy on nuori, kasvuhakuinen yritys. Olemme eläneet todeksi sen, kuinka ratkaisumme auttavat asiakkaitamme toteuttamaan järkevää kiinteistöjen korjausta ja kunnossapitoa. Olemme osoittaneet, kuinka ratkaisumme tekevät rakennuksista energiataloudellisempia ja miellyttäviä käyttää. Tämän vuoksi yrityksessä on vahva usko huomiseen.

Yrityksen juuret sijoittuvat 1980-luvulle, jolloin yrityksen perustaja Jouni Ruuska kehitti Alumglas Oy:n markkinoimat IKU-korjausikkunat. Tämä pitkä, yli 30 vuoden kokemus alumiinirakenteisten, lasitettujen tuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta antaa tukevan selkänojan tarjota ratkaisujamme myös teille.

Teemme rakennuksista energiatehokkaampia, miellyttävämpiä käyttää ja tyylikkäitä kokonaisuuksia – rakennuksen ikäiset ja näköiset julkisivut ja ikkunat.

Tämä asiakaslupaus velvoittaa meitä ymmärtämään asiakkaittemme arkea – kuinka muutenkaan voisimme palvella sinua? Olemme asiakkaallemme turvallinen kumppani koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Kekseliäs ja yksityiskohtiin pureutuva suunnittelumme takaa toimivat toteutukset.

Kaikessa suunnittelussa ohjaavana arvona on elinkaariajattelu siinä mielessä, että vältämme ylikorjaamista ja keskitymme siihen, mikä työn tilaajan ja rakennuksen käyttäjän kannalta on oleellista.

Projektin toteutuksessa korostamme kommunikointia. Selkeä projektisuunnitelma projektiosituksineen ja aikatauluineen annetaan asiakkaalle ja projektin edetessä työn etenemisestä kommunikoidaan säännöllisesti asiakkaalle.

Toimintamme laadunhallintaa ohjaa ISO9001 standardin mukainen laatujärjestelmä, joka on tavoitteena saada ulkopuoliseen auditointiin vuoden 2018 aikana.

Jeti-Ikkuna Oy

Paremman palvelun ikkunaremontit.

Jeti-menetelmä

Monesti ikkunoissa ei ole muuta vikaa kuin sään koettelema ulkopuite. Jeti-menetelmässä se uusitaan säänkestäväksi alumiinipuitteeksi, joka yhdessä karmiosan kanssa muuttaa puuikkunan rakennuksen käyttöiän kestäväksi puualumiini-ikkunaksi.

Ikkunan käyttöön jäävät osat huolletaan uuden veroisiksi. Menetelmä on nopea ja vaivaton.